Complete Boating Pack

Lajitelman väriksi voi valita joko laivaston sinisen tai hiilen mustan, jolloin kaikki tuotteet ovat keskenään samaa sävyä. Lajitelmassa on neljä Snubber TWIST – veneköyden vaimenninta sekä kuusi Robline -veneenkiinnitysköyttä. Laituri ei naarmuta venettäsi, koska lajitelmaan kuuluu neljä lepuuttajakokonaisuutta, joissa on punotun lepuuttajaköyden toiseen päähän sopivat Snubber FENDER -pikakiinnikkeet ja köysien toiseen päähän Polyform F2 -lepuuttajat joustofroteesuojineen. Lajitelmassa on mukana myös kaksi rantautumista helpottavaa Snubber PULL -vetonarua.

Lajitelman tarkka sisältö:

4 kpl Snubber TWIST on veneköyden joustin, joka vähentää veneeseen ja laituriin kohdistuvaa rasitusta. Snubberit valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista, joten ne kestävät rankkoja sääolosuhteita väsymättä. Materiaalit eivät luovuta väriä, niistä ei jää jälkiä veneesi kylkeen tai kanteen.

– Suunniteltu 2000 – 6000 kg painoisille veneille
– Mitat 542 x 55 x 54mm, paino 415g
– Sopii eri köysityypeille ja eri köysipaksuuksille, myös liinoihin
– käy myös ankkuriköyteen
– voidaan kiinnittää ja irrottaa myös köyden ollessa molemmista päistään kiinni

6 kpl ROBLINE – veneen kiinnitysköysi
– 2 kpl pituus 10 metriä
– 4 kpl pituus 6 metriä
– halkaisija 14 mm
– punottu polyesteriköysi, jonka toisessa päässä on pleissaus
– alle 6000 kg veneille

4 kpl Snubber FENDER – lepuuttajan pikakiinnikettä ja neljä punottua lepuuttajan köyttä. Lepuuttajan ripustaminen onnistuu luotettavasti muutamassa sekunnissa. Myös korkeuden säätö on helppoa. Sopii kaikille kaidetyypeille kaiteen koosta riippumatta. Kumimainen materiaali pysyy paikoillaan kaiteessa eikä kolise veneessä.

– Sopii kaikille kaideputkille, käy myös vaijereihin sekä kaideköysiin ja kaidepuihin
– Sopii lepuuttajan köysille, joiden halkaisija on 5-8 mm, myös lattaköydet käyvät
– Elastinen materiaali ei liu´u kaiteessa
– Ei kolise eikä naarmuta veneessä
– 4 kpl punottua lepuuttajan köyttä
– Köyden pituus 1,6 m ja halkaisija 6 mm

4 kpl Polyform F2 -lepuuttaja
Korkealaatuinen, saumaton, erittäin kestävä lepuuttaja, jossa on erikoisvahva, esivalmistettu ja ruiskupuristettu köysikiinnike. Lepuuttaja ja kaarivahvisteinen köysikiinnike on yhdistetty valmistajan sisäisesti kehittämällä ja patentoimalla POLYMATIQ-tekniikalla. Lepuuttajat kestävät kaikki sääolosuhteet. F-sarjan lepuuttajia käytetään kaikkialla maailmassa huviveneiden, jahtien, työveneiden, ja luotsiveneiden suojaamiseen.
– Halkaisija (maks. suositus) 220 mm, korkeus 610 mm
– Paino 1,75 kg
– Köysikiinnikkeen silmukan halkaisija 28 mm
– Venttiilityyppi V10

4 kpl lepuuttajan suoja F2
Fendequip lepuuttajan suoja on valmistettu laadukkaasta UV-suojatusta materiaalista, joka suojaa veneesi pintaa lepuuttajien aiheuttamilta hankaumilta. Suuaukossa narukiristys, joka takaa suojan pysymisen varmasti paikoillaan. Joustofroteinen suoja veneen kylkeä ja pitää lepuuttajat puhtaina.

– UV-suojattu joustofrotee
– Koko 640 mm x 220 mm, paino 360g
– Polyform F2 lepuuttajaan sopiva koko

2 kpl Snubber PULL – soutuveneen tai muun pienveneen vetoköysi, josta saa miellyttävän otteen.  Vetoköyden kiinnittäminen onnistuu luotettavasti muutamassa sekunnissa. Vetoköyttä voi käyttää myös esimerkiksi tilapäisapuna suuremman veneen rantautumisessa. Köysilenkin saa sekunneissa kiinni veneen kaiteeseen taikka pollarin ympäri, jolloin venettä voi vetää tai pitää kahvasta paikoillaan. Snubber Pulliin saa sidottua helposti myös toisen köyden mikäli vetonarun pituutta tarvitaan enemmän. Tuote sopii myös erinomaiseksi apuvälineeksi esimerkiksi lautapinon tai säkin nostossa.

– Kokonaispituus 130 cm
– Narulenkki on tehty punotusta 10mm Robline-polyesteriköydestä
– Elastinen materiaali ei luista kädessä
– Ei kolise eikä naarmuta veneessä

549 

Poista
+

TM Company Ltd

Sales information and distribution requests
sales@thesnubber.com

We are looking for agents in Europe and the US.

For more details please contact

CEO Tomi Enäjärvi

TM Company Ltd
tomi@thesnubber.com
+358 50 5999 865

Business ID: 3150345-2

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.